O meni i mom timu

Pomažem Vam da se Vaše telo oseća bolje u Vašem životu

NOVI PRISTUP KA ZDRAVIJEM  ŽIVOTU

Svaka promena za koju se odlučimo u životu zahteva i novi pristup.

Konkretno, kada je promena ishrane u pitanju, na koju se često odlučujemo iz preventivnih ili zdravstvenih razloga, nismo sigurni odakle treba da krenemo.

Mnoštvo informacija sa kojima se susrećemo nam ne olakšava ideju o promeni ishrane, već stvara konfuziju o tome koliko je tačno ili učinkovito  to što smo pročitali ili čuli. Odakle krenuti,  a istovremeno biti sigurni da ste na pravom putu?

U situaciji kao što je ova uvek je najbolje posavetovati se sa nutricionistom.

U eri interneta i mogućnosti nesmetane komunikacije koji nam je omogućio, možete stupiti u kontakt sa mnom bez obzira na udaljenost i mesto gde se nalazite,  a da pri tom dobijete usluge i savete koji će Vam biti od velike koristi.

Kao vaš ONLINE NUTRICIONISTA, biću Vaš VIRTUELNI SAVETNIK sa kojim ćete biti u mogućnosti da popričate u četiri oka putem Skajpa i da pri tom dobijete vrhunske usluge. Da bi ste stigli na sastanak sa mnom u zakazano vreme, nećete morati da vozite, koristite javni prevoz, da razmišljate o parking mestu ili unapred planirate koliko vremena treba da izvodite u putu, kako biste stigli na vreme, već ćete to uraditi iz svog doma ili sa bilo kog drugog mesta gde postoji dobra internet konekcija, a pritom se osećate prijatno.

ZAŠTO BAŠ MENI DA POKLONITE SVOJE POVERENJE?

Zato što je rad sa mnom drugačiji, jer smatram da je samo uspeh klijenta i moj uspeh.

Zato što moj pristup ne obuhvata generalne preporuke, već se zasniva na detaljnoj i sveobuhvatnoj nutricionističkoj proceni, koja će mi omogućiti da Vas prvenstveno  upoznam, i da na osnovu dobijenih informacija odredim protokol (protokol obuhvata jelovnik koji je sastavljen u skladu sa Vašim jedinstvenim prehrambenim  potrebama, ali obuhvata i praktične savete, koji se odnose na pripremu i odabir hrane).

Nakon što odlučite da mi poklonite poverenje, postaću Vaš virtuelni savetnik i saveznik , kome ćete moći da se obratite u svakom momentu  mimo zakazanog sastanka. Možete mi poslati poruku putem e-mejla, Viber ili What’s app aplikacije svaki put  kada budete imali pitanje ili nedoumicu, a ja ću se truditi da na svako Vaše pitanje odgovorim u što kraćem roku.

Zato što ću Vam biti podrška tokom celokupnog programa na koji se odlučite.

Zato što ću se truditi da Vam nakon rada samnom prenesem svoje znanje, koje će Vam biti od praktične koristi nakon završetka programa, a koje će Vam omogućiti da koristite svoj sopstveni sud po pitanju ishrane.

Svaka odluka da u svom životu promenimo nešto na bolje je veliki korak ka uspehu, pa se unapred radujem Vašem pozivu.

VAŠA ONLINE NUTRICIONISTA I VIRTUELNI SAVETNIK

SELMA

Selma Redžepagić

Dobro došli na stranicu onlinenutricionista.com

Hajde da radimo zajedno!

Pomozite nam da shvatimo šta Vas čini jedinstvenim, srećnim i zadovoljnim