O programima

Izaberite paket usluga po Vašoj meri

NUTRITOX PROGRAM – 11699,00 rsd / 99€

 • NUTRITOX je program koji uključuje tromesečnu saradnju na relaciji nutricionista – klijent. Namenjen je klijentima kojima je neophodna istrajna i redovna podrška  nutricioniste u svrhu redukovanja telesne težine, prilagođavanja ishrane određenim stanjima poput dijabetesa tipa 2, insulinske rezistencije, problema sa varenjem,  alergija, problema kod rada štitne žlezde, rada polnih hormona ili redukovanja posledica svakodnevnog stresa.

 

 • NUTRITOX PAKET klijentima nudi izradu individualnih preporuka i smernica tek po detaljnoj nutricionističkoj proceni životnih navika, tokom šezdesetominutnog razgovoru sa nutricionistom i po ispunjavanja specijalizovanih obrazaca.

 

 • Izrada detaljih smernica koje se odnose na dnevni jelovnik i ishranu u skladu sa potrebama klijenta, korigovanje/promenu životnih navika i redukovanje stresa, koji se obavlja tokom direktnog razgovora sa nutricionistom.

 

 • Program uključuje potpunu dostupnost potrebama klijenata, redovni kontakt i praćenje na dnevnom, nedeljnom i mesečnom nivou, redovnu reviziju i dopunu jelovnika/preporuka, detaljne recepte i pojašnjenja oko pripreme i primene različitih namirnica.

 

 • Pristup zatvorenoj facebook grupi za podršku.

CLEANTOX (KLINTOX) PROGRAM – 4099 RSD / 35€

 • Cleantox je paket koji klijentima omogućava detaljan uvid u njihovu ishranu od strane nutricioniste na osnovu detaljnih i iscrpnih  informacija, koje će nutricionista prikupiti od vas u vidu upitnika,  i po analizi, dati svoje stručno mišljenje.

 

 • Ovaj program je namenjen onima koji žele da unaprede svoju ishranu usled redukcije telesne težine, deci i sportistima, ali i onima koji imaju nedoumice u vezi sa pravilnom i posebno ishranom ukoliko imaju dijabetes tipa 1 i 2, probleme sa varenjem, alergijama, imunitetom.

 

 • Ovaj program je savršen za one koji NE ŽELE da se pridržavaju detaljnog plana ishrane, već ŽELE da postignu rezultate uvođenjem pravilno izbalansiranih obroka i zdravih navika na svakodnevnoj osnovi.
 • Ovaj program se isključivo bazira na online konsultaciji, gde ćete po ispunjavanju obrazca dobiti pismenu analizu svoje ishrane uz neophodne preporuke o ishrani koje klijent treba da primeni kako bi došao do očekivanih rezultata.

 

 • BONUS – gde klijent dobija 30 do 45 minuta razgovora sa nutricionistom po dobijenim pismenim preporukama, gde će nutricionista odgovarati na sva vaša pitanja i dileme koje su vezane za vašu ishranu.

 

 • Mogućnost dodatnih mesečnih konsultacija sa nutricionistom putem telefona ili  u trajanju od 45 minuta , po naknadnoj ceni od 20 eura.

Ako želite da saznate više o zdravoj ishrani i načinu života, zakažite besplatan sastanak sa mnom.

U toku trajanja sastanka ćemo pričati o Vama i o tome kako možemo da Vam pomognemo da postignete vaš životni cilj.