U istom smo timu

Zajedničkim snagama možemo stići do željenih rezultata!

Nutricionistička procena

Razgovorom dolazimo do rešenja Vašeg problema.

Pre nego što se napravi vaš personalni plan ishrane, neophodno je da imate konkretnu predstavu kakve rezultate želite da postignete. Da li je vaš cilj da se oslobodite viška kilograma i poboljšate svoju fizičku aktivnost, želite da  nabacite kilažu,  ili jednostavno želite da se hranite zdravije i posvetite svom zdravlju. Svaka osoba je jedinstvena i zbog toga se vrši nutricionistička procena koja nam omogućuje da napravimo Vaš lični plan, na osnovu svih Vaših zahteva i karakteristika.

Individualni plan ishrane

Zdrava i raznovrsna ishrana je ključ zdravog života.

Šta pojesti a ne ugojiti se, Ili naprotiv, dobiti na težini? Kako  jesti svaki dan raznoliku ishranu? Ne umete ili ne želite sami da obračunavate kalorije koje unosite? Rešenje postoji! Naš diplomirani specijalista će sve to uraditi umesto Vas. Sastaviće Vaš individualni plan ishrane u skladu sa svim Vašim potrebama i zahtevima.

Fizička aktivnost i treninzi

Da li ste spremni za nove izazove?

Fizička aktivnost je svaka vrsta pokretnosti tela koja sagoreva kalorije, jača imunitet i poboljšava zdravlje. Manja je verovatnoća da će ljudi koji vode aktivan način života dobiti neka ozbiljnija oboljenja. Redovna fizička aktivnost uz zdravu ishranu je najbolji način upravljanja težinom, koja u velikoj meri utiče na naše zdravlje.

Plan nakon programa

Stalnom edukacijom Vam pomažemo da uklonite loše navike

Plan nakon programa podrazumeva praćenje reakcije tela na promene koje su usledile nakon određenog kursa, u periodu od šest nedelja. U toku kursa je prisutna konstantna podrška nutricioniste, ali nakon njegovog završetka postoji verovatnoća da se klijent ne snađe bez stručne pomoći. Upravo zbog toga pružamo datu uslugu, kako bismo bili sigurni da će postignuti uspeh biti zadržan.

Šetnja i vežbanje u prirodi

Upoznajte Vaše telo!

Ne morate se nadmetati sa drugima, jer svaki trkač ima svoje individualne planove i ciljeve, nezavisno od drugih.   Jedina stvar koja određuje Vaš uspeh, ili njegov izostanak je način na koji Vi razmišljate o trčanju. Ako trčanje daje za Vas željeni efekat, ako vas oslobađa stresa, sagoreva kalorije, pruža vam vreme da ostanete sami sa sobom, onda je apsolutno nevažno šta će bilo ko drugi reći o vašem trčanju. Svaka štoperica gubi značaj…